Одбележување на Детска недела под мотото „Јас избирам здравје, а ти?“

Оваа учебна година меѓу низата активности со кои се одбележа [...]

2021-10-07T23:34:23+01:0007/10/2021|#StaySafe, Новости|

4а ОДДЕЛЕНИЕ ГО ОДБЕЛЕЖА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИРОТ

Меѓународниот ден на мирот, понекогаш официјално познат и како Светски ден [...]

2021-10-14T16:33:38+01:0028/09/2021|#StaySafe, Новости|

Интерен протокол за настава со физичко присуство во ООУ „Стив Наумов“

2021-09-17T01:05:43+01:0013/09/2021|#StaySafe, Новости|

Драги првачиња, среќно поаѓање на училиште во учебната 2021/2022 година!

„Ви посакуваме да сте живи и здрави, послушни, вредни и [...]

2021-09-01T15:24:16+01:0001/09/2021|#StaySafe, Новости|

Максим Петков најдобар во електроника на државниот натпревар

И за време на летниот распуст продолжуваат успесите на нашите [...]

2021-06-19T16:59:40+01:0019/06/2021|#StaySafe, Новости|

Јована Јовевска е првенец на генерација 2012 – 2021 година

Врз основа на Законот за основно образование, Службен весник на [...]

2021-06-10T17:24:24+01:0010/06/2021|#StaySafe, Новости|
Go to Top