About Admin Stiv Naumov

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far Admin Stiv Naumov has created 128 blog entries.

Приемни денови за родители во учебна 2022-2023 година

ПРИЕМНИ ДЕНОВИ ЗА РОДИТЕЛИ - ПРЕДМЕТНА НАСТАВА 2022 / 2023 година [...]

2022-09-11T00:24:53+01:0010/09/2022|Огласна табла|

Нашата ученичка Ана Колевска чудо од дете на подиумот за танц

Скопјанката Анa Кoлевска има само десет години, а веќе има [...]

2022-06-16T21:55:53+01:0016/06/2022|#StaySafe, Новости|

Еколошка акција – Пријателство со природата

Општината Гази Баба во партнерство со Амбасадата на Република Словенија [...]

2022-06-12T20:32:56+01:0012/06/2022|#StaySafe, Новости|

Одбележан светскиот ден за заштита на животната средина „Грижa за животната средина“

На 6 јуни 2022 година општина Гази Баба и друштвото [...]

2022-06-12T21:01:16+01:0011/06/2022|#StaySafe, Новости|

Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование

Со цел оптимизирање на целокупниот процес на уписи во средните [...]

2022-07-14T11:52:31+01:0007/06/2022|Уписи во средно|

ОДРЖАН –  ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ГЕОГРАФИЈА 2022

Државниот натпревар по географија, 2022 година, во организација на Здружението на [...]

2022-06-07T23:01:38+01:0007/06/2022|#StaySafe, Новости|
Go to Top