Нашата ученичка Ана Колевска чудо од дете на подиумот за танц

Скопјанката Анa Кoлевска има само десет години, а веќе има [...]

2022-06-16T21:55:53+01:0016/06/2022|#StaySafe, Новости|

Еколошка акција – Пријателство со природата

Општината Гази Баба во партнерство со Амбасадата на Република Словенија [...]

2022-06-12T20:32:56+01:0012/06/2022|#StaySafe, Новости|

Одбележан светскиот ден за заштита на животната средина „Грижa за животната средина“

На 6 јуни 2022 година општина Гази Баба и друштвото [...]

2022-06-12T21:01:16+01:0011/06/2022|#StaySafe, Новости|

ОДРЖАН –  ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ГЕОГРАФИЈА 2022

Државниот натпревар по географија, 2022 година, во организација на Здружението на [...]

2022-06-07T23:01:38+01:0007/06/2022|#StaySafe, Новости|

Резултати од  Државен натпревар за 4  и 5 одделение по Природни науки

Државниот натпревар по Природни науки кој се одржа на 28.05.2022 [...]

2022-06-29T15:23:34+01:0005/06/2022|#StaySafe, Новости|

Проект „Кучето и детето да бидат весели и безбедни пријатели“

Во просториите на нашето училиште, во период од  25.05.2022 год. [...]

2022-06-01T23:18:02+01:0001/06/2022|#StaySafe, Новости|
Go to Top