Резултати од општински натпревар по математика

Натпреварот се одржа онлајн, со времетраење од 120 минути. Согласно [...]

2022-03-11T00:14:24+01:0010/03/2022|#StaySafe, Новости|

Резултати од општински натпревар по хемија

Хемија -општински натпревар Учебна година 2021-2022 Тамара Јовевска 9в одделение [...]

2022-03-10T10:53:40+01:0009/03/2022|#StaySafe, Новости|

Максим Маринковиќ и Никола Демјански обезбедија сертификат од проектот „ENO Weather week“

Нашите вредни ученици од V б одделение заедно со нивниот [...]

2022-02-28T11:37:06+01:0028/02/2022|#StaySafe, Новости|

Едуино игратон, Креативен предизвик за учење и игра, Активности во училиште

#едуиноигратон2022 #активност 5 # Домино спротивности @ Едуино - колективен [...]

2022-02-26T20:33:32+01:0025/02/2022|Новости|

Едуино игратон, Креативен предизвик за учење и игра, Активности во училиште

#едуиноигратон2022 #активност 3 # Камишибаи @ Едуино - колективен портал [...]

2022-02-26T20:11:12+01:0025/02/2022|#StaySafe, Новости|

Резултати од општински натпревар по Природни науки

На 11.02.2022  online се одржа  Општинскиот натпревар по природни науки [...]

2022-02-21T11:27:39+01:0020/02/2022|#StaySafe, Новости|
Go to Top