Loading...
Почетна2021-01-21T15:52:10+01:00

#Новости

– секојдневни активности, корисни информации, препораки, огласна табла …

Учество на  нашето училиште  на  Отворениот ден на Собранието на РС Македонија

02/12/2022|#StaySafe, Новости|

Учениците преку оваа едукативна активност имаа можност да се запознаат [...]

Учество на Ученичкиот парламент на фудбалскиот натпревар по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Ученичкиот парламент го проследи фудбалски натпревар на кој децата „го преземаат“ [...]

Активности на Ученичкиот парламент по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Ученичкиот парламент преку презентација, работилница, литературно читање, драматизација, упатија јасни [...]

Одбележување на 20 Ноември – Светскиот ден на детето низ творечко изразување

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Во координација со Детската организација, преку пригодна приредба со реферат [...]

Извештај од спроведените активности со учениците од трето, четврто и петто одделение

15/11/2022|#StaySafe, Новости|

Во согласност со реализацијата на програмата по предметот-Општество во трето [...]

Дводневни обуки за наставниците од одделенска и предметна настава

11/11/2022|#StaySafe, Новости|

На ден 07.11.2022 и 08.11.2022 год. во просториите на ООУ„Стив [...]

102 години од раѓањето на нашиот патрон  –  Стеван Наумов – Стив

30/10/2022|#StaySafe, Новости|

По повод роденденот на нашиот патрон Стеван Наумов – Стив, [...]

Извештај од учеството во контактно-училишната емисија за деца “Ѕвон“

11/10/2022|#StaySafe, Новости|

На 10.10.2022 год. дел од учениците од второ, трето, четврто, [...]

Едукативни работилници во рамките на проектот „Безбедност во училиштата“

10/10/2022|#StaySafe, Новости|

Нашето училиште е дел од проектот „Безбедност во училиштата“, изработен [...]

Го славиме правото на децата да уживаат во детството

08/10/2022|#StaySafe, Новости|

Со разновидни и креативни активности, организирани од Детската организација, низ [...]

Литературен и ликовен конкурс по повод Денот на училиштето

07/10/2022|#StaySafe, Новости|

  ИЗВЕСТУВАЊЕ По повод Денот на училиштето се организира литературен [...]

Учество на  нашето училиште  на  Отворениот ден на Собранието на РС Македонија

02/12/2022|#StaySafe, Новости|

Учениците преку оваа едукативна активност имаа можност да се запознаат [...]

Учество на Ученичкиот парламент на фудбалскиот натпревар по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Ученичкиот парламент го проследи фудбалски натпревар на кој децата „го преземаат“ [...]

Активности на Ученичкиот парламент по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Ученичкиот парламент преку презентација, работилница, литературно читање, драматизација, упатија јасни [...]

Одбележување на 20 Ноември – Светскиот ден на детето низ творечко изразување

21/11/2022|#StaySafe, Новости|

Во координација со Детската организација, преку пригодна приредба со реферат [...]

Извештај од спроведените активности со учениците од трето, четврто и петто одделение

15/11/2022|#StaySafe, Новости|

Во согласност со реализацијата на програмата по предметот-Општество во трето [...]

Дводневни обуки за наставниците од одделенска и предметна настава

11/11/2022|#StaySafe, Новости|

На ден 07.11.2022 и 08.11.2022 год. во просториите на ООУ„Стив [...]

102 години од раѓањето на нашиот патрон  –  Стеван Наумов – Стив

30/10/2022|#StaySafe, Новости|

По повод роденденот на нашиот патрон Стеван Наумов – Стив, [...]

Извештај од учеството во контактно-училишната емисија за деца “Ѕвон“

11/10/2022|#StaySafe, Новости|

На 10.10.2022 год. дел од учениците од второ, трето, четврто, [...]

Едукативни работилници во рамките на проектот „Безбедност во училиштата“

10/10/2022|#StaySafe, Новости|

Нашето училиште е дел од проектот „Безбедност во училиштата“, изработен [...]

Го славиме правото на децата да уживаат во детството

08/10/2022|#StaySafe, Новости|

Со разновидни и креативни активности, организирани од Детската организација, низ [...]

Литературен и ликовен конкурс по повод Денот на училиштето

07/10/2022|#StaySafe, Новости|

  ИЗВЕСТУВАЊЕ По повод Денот на училиштето се организира литературен [...]

Go to Top