About zverma

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far zverma has created 9 blog entries.

Денот на училиштето и стогодишнина од раѓањето на Стеван Наумов – Стив

На 27 октомври, пред сто години, во Битола е роден [...]

2021-01-24T22:35:40+01:0027/10/2020|Новости|
Go to Top