Наши ученици учествуваа во ликовна работилница „Шарен свет“

На ден 26.12.2022 година, ученици од нашето училиште заедно со [...]

2022-12-29T02:23:56+01:0029/12/2022|#StaySafe, Новости|

Учество на  нашето училиште  на  Отворениот ден на Собранието на РС Македонија

Учениците преку оваа едукативна активност имаа можност да се запознаат [...]

2022-12-02T10:08:02+01:0002/12/2022|#StaySafe, Новости|

Учество на Ученичкиот парламент на фудбалскиот натпревар по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

Ученичкиот парламент го проследи фудбалски натпревар на кој децата „го преземаат“ [...]

2022-11-27T00:24:42+01:0021/11/2022|#StaySafe, Новости|

Активности на Ученичкиот парламент по повод 20 Ноември-Светски ден на детето

Ученичкиот парламент преку презентација, работилница, литературно читање, драматизација, упатија јасни [...]

2022-11-27T00:24:18+01:0021/11/2022|#StaySafe, Новости|

Одбележување на 20 Ноември – Светскиот ден на детето низ творечко изразување

Во координација со Детската организација, преку пригодна приредба со реферат [...]

2022-11-27T00:23:32+01:0021/11/2022|#StaySafe, Новости|

Извештај од спроведените активности со учениците од трето, четврто и петто одделение

Во согласност со реализацијата на програмата по предметот-Општество во трето [...]

2022-11-22T12:29:00+01:0015/11/2022|#StaySafe, Новости|

Дводневни обуки за наставниците од одделенска и предметна настава

На ден 07.11.2022 и 08.11.2022 год. во просториите на ООУ„Стив [...]

2022-11-27T00:40:30+01:0011/11/2022|#StaySafe, Новости|
Go to Top