Loading...
Почетна2021-01-21T15:52:10+01:00

#Новости

– секојдневни активности, корисни информации, препораки, огласна табла …

Максим Петков најдобар во електроника на државниот натпревар

19/06/2021|#StaySafe, Новости|

И за време на летниот распуст продолжуваат успесите на нашите [...]

Јована Јовевска е првенец на генерација 2012 – 2021 година

10/06/2021|#StaySafe, Новости|

Врз основа на Законот за основно образование, Службен весник на [...]

Тамара Василевска го освои третото место на државниот натпревар по информатичко размислување

26/05/2021|#StaySafe, Новости|

На Државниот натпревар по информатичко размислување организиран од страна на [...]

Извештај од регионален натпревар по природни науки

21/05/2021|#StaySafe, Новости|

На ден 14.05.2021 година, 13ч  се одржа Регионален  натпревар по [...]

Номинации на LOL за најдобра образовна дигитална иновација

18/05/2021|#StaySafe, Новости|

Link Online Learners ((LOL) е програма која влезе во вториот [...]

Петтодделенците од ООУ „Стив Наумов“ на виртуелна прошетка низ Собрание

11/05/2021|#StaySafe, Новости|

На учениците од V одд. во овој период им недостасува [...]

Јовевска прва а Додевска трета на општинскиот натпревар по хемија

10/05/2021|#StaySafe, Новости|

На општинскиот натпревар по хемија за учебната 2020/21 година, во [...]

Известување за родителите кои треба да запишат деца во прво одделение

27/04/2021|Новости, Огласна табла|

Известување за родители   Земајќи ја во предвид состојбата со [...]

Максим Петков најдобар во електроника на државниот натпревар

19/06/2021|#StaySafe, Новости|

И за време на летниот распуст продолжуваат успесите на нашите [...]

Јована Јовевска е првенец на генерација 2012 – 2021 година

10/06/2021|#StaySafe, Новости|

Врз основа на Законот за основно образование, Службен весник на [...]

Тамара Василевска го освои третото место на државниот натпревар по информатичко размислување

26/05/2021|#StaySafe, Новости|

На Државниот натпревар по информатичко размислување организиран од страна на [...]

Извештај од регионален натпревар по природни науки

21/05/2021|#StaySafe, Новости|

На ден 14.05.2021 година, 13ч  се одржа Регионален  натпревар по [...]

Номинации на LOL за најдобра образовна дигитална иновација

18/05/2021|#StaySafe, Новости|

Link Online Learners ((LOL) е програма која влезе во вториот [...]

Петтодделенците од ООУ „Стив Наумов“ на виртуелна прошетка низ Собрание

11/05/2021|#StaySafe, Новости|

На учениците од V одд. во овој период им недостасува [...]

Јовевска прва а Додевска трета на општинскиот натпревар по хемија

10/05/2021|#StaySafe, Новости|

На општинскиот натпревар по хемија за учебната 2020/21 година, во [...]

Известување за родителите кои треба да запишат деца во прво одделение

27/04/2021|Новости, Огласна табла|

Известување за родители   Земајќи ја во предвид состојбата со [...]

Go to Top