Известување за родителите кои треба да запишат деца во прво одделение

Известување за родители   Земајќи ја во предвид состојбата со [...]

2021-04-27T21:23:58+01:0027/04/2021|Новости, Огласна табла|

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Полугодишен извештај за учебна година 2020-2021

полугодишен извештај за работата на ООУ „Стив Наумов“ - Скопје [...]

2021-01-26T15:52:19+01:0026/01/2021|Новости, Огласна табла|
Go to Top