Loading...
ОГЛАСНА ТАБЛА2021-04-18T15:38:27+01:00

ОГЛАСНА ТАБЛА

– информации за распоред на часовите, распоред на ѕвонење, приемни денова за родители, Уписи во средно …

Известување за родителите кои треба да запишат деца во прво одделение

27/04/2021|Новости, Огласна табла|

Известување за родители   Земајќи ја во предвид состојбата со [...]

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

18/04/2021|Новости, Огласна табла, Уписи во средно|

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Полугодишен извештај за учебна година 2020-2021

26/01/2021|Новости, Огласна табла|

полугодишен извештај за работата на ООУ „Стив Наумов“ - Скопје [...]

Известување за родителите кои треба да запишат деца во прво одделение

27/04/2021|Новости, Огласна табла|

Известување за родители   Земајќи ја во предвид состојбата со [...]

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

18/04/2021|Новости, Огласна табла, Уписи во средно|

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Полугодишен извештај за учебна година 2020-2021

26/01/2021|Новости, Огласна табла|

полугодишен извештај за работата на ООУ „Стив Наумов“ - Скопје [...]

Go to Top