Драги првачиња, среќно поаѓање на училиште во учебната 2021/2022 година!

„Ви посакуваме да сте живи и здрави, послушни, вредни и [...]

2021-09-01T15:24:16+01:0001/09/2021|#StaySafe, Новости|

Максим Петков најдобар во електроника на државниот натпревар

И за време на летниот распуст продолжуваат успесите на нашите [...]

2021-06-19T16:59:40+01:0019/06/2021|#StaySafe, Новости|

Јована Јовевска е првенец на генерација 2012 – 2021 година

Врз основа на Законот за основно образование, Службен весник на [...]

2021-06-10T17:24:24+01:0010/06/2021|#StaySafe, Новости|

Тамара Василевска го освои третото место на државниот натпревар по информатичко размислување

На Државниот натпревар по информатичко размислување организиран од страна на [...]

2021-05-27T00:49:51+01:0026/05/2021|#StaySafe, Новости|

Извештај од регионален натпревар по природни науки

На ден 14.05.2021 година, 13ч  се одржа Регионален  натпревар по [...]

2021-05-22T11:37:45+01:0021/05/2021|#StaySafe, Новости|

Номинации на LOL за најдобра образовна дигитална иновација

Link Online Learners ((LOL) е програма која влезе во вториот [...]

2021-05-18T23:18:24+01:0018/05/2021|#StaySafe, Новости|

Петтодделенците од ООУ „Стив Наумов“ на виртуелна прошетка низ Собрание

На учениците од V одд. во овој период им недостасува [...]

2021-05-24T23:06:08+01:0011/05/2021|#StaySafe, Новости|
Go to Top