Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование

Со цел оптимизирање на целокупниот процес на уписи во средните [...]

2022-07-14T11:52:31+01:0007/06/2022|Уписи во средно|

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната [...]

2022-04-04T10:35:19+01:0004/04/2022|Уписи во средно|

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Конкурс за запишување во јавни средни училишта за учебната 2021/2022

Go to Top