Loading...
Уписи во средно2021-04-19T12:16:04+01:00

УПИСИ ВО СРЕДНО

Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование

07/06/2022|Уписи во средно|

Со цел оптимизирање на целокупниот процес на уписи во средните [...]

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година

04/04/2022|Уписи во средно|

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната [...]

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

18/04/2021|Новости, Огласна табла, Уписи во средно|

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Конкурс за запишување во јавни средни училишта за учебната 2021/2022

06/04/2021|#StaySafe, Новости, Уписи во средно|

Информација за електронски упис на ученици во прва година во средно образование

07/06/2022|Уписи во средно|

Со цел оптимизирање на целокупниот процес на уписи во средните [...]

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2022/2023 година

04/04/2022|Уписи во средно|

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната [...]

Јавен повик за полагање приемен испит во математичко – информатичка гимназија

18/04/2021|Новости, Огласна табла, Уписи во средно|

Јавен повик за полагање на приемен испит на учениците кај [...]

Конкурс за запишување во јавни средни училишта за учебната 2021/2022

06/04/2021|#StaySafe, Новости, Уписи во средно|

Go to Top