Скопјанката Анa Кoлевска има само десет години, а веќе има освоено околу 34 медали и речиси двојно повеќе дипломи, точно 70. Таа е член на Т.С.К. “ Ритам плус“ каде активно игра латино американски танци. Ана е ученичка во 4-то одделение во основното училиште “ Стив Наумов“ во скопската населба Автокоманда. 

Ова е само дел од сторијата за Ана. Целиот текст може да го прочитате на style.mk.