Спонзорство „Вардар градба“, „Македон бетон“, „МЦ Бренд“

Училиштето и децата од „Стив Наумов“ одсега ќе се забавуваат и рекреираат во новиот училишен двор спонзориран од „Вардар градба“, „Македон бетон“, „МЦ Бренд“. Во прилог ви ги доставуваме сликите од новокомпониранираното и наместено дворно земјиште.

На свеченото отворање директорката заедно со соработниците од копанијата ја пресекоа лентата и со тоа ја отворија новата градина.  

создать сайт