• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Нашите ученици

 

 

  • Активности
  • Спонзорство
image

Патронат „Стив Наумов“ 2012

Активности на школото во рамките на патронат „Стив Наумов“ 2012

 
image

70 Години од смртта на „Стив Наумов“

Одбележување на 70 години од смртта на Стив Наумов.

 
image

Mакедонија без отпад во 2012

Проектот „ Mакедонија без отпад во 2012" претставува дел од проектот „Let's Do It!..

 
image

Спонзорство „Вардар градба“...

Изработката на училишната градина

 
image

Спонзорство „Арцелор Митал“

Санкционирање на кровната конструкција на школото

 
image

Словачка и „Стив Наумов“

Соработка со амбасадата на Словачка